VIP Credit Card

      Comments Off on VIP Credit Card

Innledning Vil du føle deg ekstra viktig når du er ute på byen eller betaler for noe i en butikk? Nettopp en slik følelse er det mange får når de bruker et kredittkort, og det er ikke uten grunn at mange kredittkort på markedet er gullbelagte og veldig «glamorøse». Men… Read more »

Leiebil i Split

      Comments Off on Leiebil i Split

Split er en kystby i den sørlige delen av Kroatia, og byen er en av de mest populære turistbyene i landet. Mange tror derfor feilaktig at Split er hovedstaden i landet, men den heter Zagreb og ligger helt nord i landet. Med et innbyggertall på knappe 180 000 er Split en… Read more »

Hotell Stockholm

      Comments Off on Hotell Stockholm

Stockholm er en populær storby både for fritids- og forretningsreisende – og har et godt utvalg av overnattingssteder i alle kategorier og prisklasser. i Stockholm finner man enkle og billige hostel, Bed & Breakfast og vandrerhjem – i tillegg til mellomklassehotell, boutique-hotell, forretningshotell, familievennlige hotell og luksushotell. Gjennom hele året… Read more »

Fakta om Dublin

      Comments Off on Fakta om Dublin

Dublin er hovedstaden i Irland, og med nærmere 500 000 innbyggere er det den desidert største byen i landet. Størrelsesmessig kan byen på mange måter sammenlignes med Oslo. I området har det bodd mennesker i mange århundrer, og byen har en godt bevart historie fra middelalderen, som spesielt kan oppleves gjennom… Read more »

Ti spørsmål og svar om lån uten sikkerhet

      Comments Off on Ti spørsmål og svar om lån uten sikkerhet

Vurderer du å søke om et lån uten sikkerhet? Da har du helt sikkert noen spørsmål tilknyttet dette, for det er slettes ikke alt som er selvforklarende når det gjelder slike lån. Vanligvis er det kun forbrukslån som ikke behøver sikkerhet når man søker om det, og du skal nå… Read more »

Hva er en BSU-konto?

      Comments Off on Hva er en BSU-konto?

Hvis du drømmer om å eie egen bolig i fremtiden, så kan disse drømmene best realiseres gjennom en BSU-konto. BSU står for boligsparing for ungdom, og er en spesiell sparekonto som tilbys som et samarbeid mellom norske banker og staten. Det er en kjent sak for de fleste at det… Read more »